Narozeninová

Narozeninová

Anotace: pro moje narozeniny jak stvořená (tedy je stvořená pro narozeniny)

Zase jednou za rok,
přijde známý prorok,
zvěstující smutnou novinu,
kterou říci musím na rovinu.

"Jsem zase o rok starší,
což mě někdy ve snu straší,
avšak vždy to trpce snáší,
když mi úsměv nepřináší."

Snad právě nyní,
snad právě dnes,
se to už změní,
a nebude to běs.

Bláhové narozeninové snění,
které mění tohle dění,
však psát básně je umění,
zvláště pro den narození.

Mladí starým nevěří,
raději to prověří,
mě však úsměv uštědří,
jenom ti z Vás moudří.

Rok se s rokem sejde,
a tedy i někdo odejde,
a proto mějme se rádi
a zásobme se kamarády.
Autor A.N.D.Y., 03.01.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí