Až se podíváte smrti do očí

Až se podíváte smrti do očí

Anotace: Posuďte sami..neříkám že je to nějaká úžasná básnička,ale něco v ní cítím..

Chvíli si myslíte jak jste na tom skvěle
nestačíte se otočit a už jste dole

Dole ve špíně a prachu nenávisti
to moc dobře nevypadá
blízký konec to věstí

Do očí vám pohlíží smrt
nic jiného nevidíte
poslední přátele díky ní odstrčíte

Do krve své namočíte ke smlouvě brk
pálí to a bolí
však smrt přiloží nůž na váš krk
a budoucnost konce vám volí

Chceme si namlouvat
že to takhle nikdy neskončí
má cenu do duše vám promlouvat
dokud smrt nepodívá se vám do očí?
Autor mattoni.uz.neni, 03.01.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám to,dívala jsem se jí do očí a ne jednou...

04.01.2007 07:59:00 | afig

pěkně podaný a pravdivý, je jen otázkou každého, jak se smrtí vypořádá
námět je super a podání taky

03.01.2007 21:09:00 | Floppy

dobryy...

03.01.2007 20:39:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí