Hudba

Hudba

Anotace: Možná to taky znáte..

Když na autobus s hudbou
v uších jdu
není cesta nudnou
jdu vstříc zajímavému dnu

Nemusím vnímat
divné pohledy lidí
chtěla bych zpívat
hudba,nic jiného tu teď není

Tenhle pocit
má místo v mém srdci
nepotřebuje k tomu slova
nemusí mluvit
Autor mattoni.uz.neni, 03.01.2007
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí