Svět

Svět

Anotace: ....

Jsme jeden svět,
každý jsme člověk,
zkusme tedy stejnou píseň pět,
nehádat se pro věk,¨
pro rasu, barvu, národnost,
zkusme vzpomenout si na hrdost,
na srdečnost,
na soucit, čest a hlavně lásku,
chci nám strhnout z očí černou pásku,
jež brání nám vidět svět tak
jak by viděn měl být.
No tak lidé, spojme se
vždyť nezáleží na tom
jestli máš rád:
punk nebo klasiku
jestli máš:¨
pleť černou nebo bílou
záleží na toleranci,
na moudrosti
na lásce.
Na těchto věcech přece svět stojí.
Autor Markéta G., 03.01.2007
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost moc peknaaaa :-)))

03.01.2007 21:15:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí