Pozdní lítost

Pozdní lítost

Anotace: Pozdě bycha honit.

Sedím na lůžku, slzy mi tečou,
samotu a smutek odnáší v dál
Měl jsem děvče, teď ho má jiný
a já místo lásky mám, jenom žal

Byl jsem frajer, s děvčaty líhal,
už ani nevím, kolik sem jich měl
I s tebou milostné hrátky míval
a to bylo vše, co od tebe jsem chtěl

Tys ale jiné představy měla,
chtěla jsi navždy býti mou
To by mé plány zkřížilo zcela,
tak jsem si ponechal svobodu svou

Pak ale jednou něco se stalo,
jako by Amor vyslal svůj šíp
Já bez tebe cítím se špatně
a ani s jinými se necítím líp

Já navenek hraju si na světáka
Zas pití a děvčata kolem sebe mám
Však večer, když na lůžko sednu,
tak cítím, že jsem vlastně sám
Autor Psavec, 04.01.2007
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná, líbí...*:)

21.12.2010 20:08:00 | PIPSQUEAK

Virtuální erotika je kráná věc. A bezpečná. :-)

04.01.2007 11:18:00 | Terakota

Díky za radu. Co takhle virtuální erotiku, ať jdeme s dobou. Po přečtení tvých básní, jsem tvoje hodnocení očekával.

04.01.2007 09:59:00 | Psavec

zkus autoerotiku
HAF ... opište 3 znaky do políčka (ochrana proti robotům) !

04.01.2007 02:18:00 | antabus

je hezká a přesto tak smutná...

04.01.2007 01:28:00 | En

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí