Proti větrným mlýnům v srdcích

Proti větrným mlýnům v srdcích

Anotace: ...o zbytečnosti, marnosti,... bez smyslů, uvažování a bez energie se cítí myšlenka utkvělá v hlavním hrdinovi. Proudy takových myšlenek.

Volala jsem do svého nitra
Volala jsem ven
Vypli proud
Přeskočila jiskra
Tady už tě nikdo neslyší
Stařec skonal znaven
Ve vlastní chýši
Celý život ji budoval
Volala jsem
A ty nikde
Jsi na to příliš starý
Jsi příliš hluchý
Jsi jen ve svojí chýši
Sám a unaven
Autor Jasmin de Paris, 23.02.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí