Světlo majáku

Světlo majáku

Anotace: Kolik je podobných světýlek na zemi?

Ve stínu,
zahlédl jsem světlo majáku,
v moři uprostřed největšího slejváku,
bez smíchu.

Ke skaliskům,
s odvahou z nebe seslanou,
jen blázni a bozi mají takovou,
k poutníkům.

Už na dně,
po slejváku jen v moři se vznáším,
pomalu klesám a ryby v okolo tím plaším,
ve tmě.

V propasti,
jen ležím a přemýšlím na ten den,
nemohu si vzpomenout jestli to nebyl sen,
bez slasti.

Jen vzpomínám,
když ve stínu,
zahlédl jsem světlo majáku…
Autor Láďa, 04.01.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak to ve mně nic nezanechalo. Ale možná je to tím počasím ,-)) maybe

04.01.2007 13:08:00 | EsmE

krásná...úplně jsem si to představil

04.01.2007 12:51:00 | Sawati

Moc pěkná...

04.01.2007 12:49:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí