Parnterka na celý život

Parnterka na celý život

Anotace: Pro ty z Vás, co ji mají též...

Seznámil jsem se s ní,
ani už nevím kdy.
Chvíli jsme spolu koketovali
a potom
jsem se jí asi zalíbil...

Od té doby
je pořád se mnou!
Nehne se ode mne ani na krok...
Snídá se mnou,
spí se mnou...

"Přece jen,
už jsme spolu až příliš dlouho",
říkal jsem si.
Pokusil jsem se jí tedy zbavit...
Poprvé
- vrátila se...
Podruhé
- jakbysmet.
Tolikrát
jsem se jí pokoušel
vystrnadit ze svého života,
ale ona mě stále pronásleduje!

Asi mne nakonec i zabije!!!

Má chronická rýma...:-)
Autor kruppe, 04.01.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice jsem čekala úplně něco jiného.. ale taky hezky nápad..

04.01.2007 14:55:00 | Najlin

milé, ale spíš se mi vybavil onen známý vtip

04.01.2007 14:41:00 | EsmE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí