Jinotaje

Jinotaje

Anotace: -

















Udělali jsme si tu renesanci


v posteli na zaschlým ze mě


Dík bejby, žes mi dala poznat


taky baroko, protože v šerosvitu


prej brečim světlo.


Stereo Líza už necvičí s Vinčim


potutelný úsměvy


/a dolby prej jen v Louvru/


Noční hlídka kalí zas


a všude svinčík


To se to teplem tetelilo v potu


Jsem dost pod, třímám foto


a víš co?


Beze studu - ono to studí


- asi osud


Chci odsud


Jenže nesněží - netaje


a dotyk škrábe jak dámu


pracky hranostaje


i tys byla vždycky jiná,


když si líně tála v mých


prstech


Autor protivyl, 02.02.2012
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Jean89, kaktus, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí