Oslavná báseň

Oslavná báseň

Anotace: -



Píšu ti Marie oslavnou báseň


netušíš že ve mně probouzíš vášeň


vždyť já jsem do tebe čím dál víc blázen


každým tvým pohledem cítím se blažen


Vždy když tě zahlédnu jdou na mě mdloby


nevím co udělám fakt nevím coby


stojím jak zmrazený jsem prostě mimo


není to počasím není to zimou


Taji jak na jaře roztají ledy


už ani ve tváři nejsem tak bledý


dělá to naděje kterou mi dáváš


to je ta nejlepší životní zpráva

Autor Heron, 02.02.2012
Přečteno 1652x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí