Change your heart no.2 (půlnoční zálesák)

Change your heart no.2 (půlnoční zálesák)

Anotace: jakože pokračování change your heart.

půlnoční zálesák

zkouřenej strejda se potácel barem
zkoušejíc naběhnout na nůž sadistovi v klobouku
zatracená replika klasickýho umění
žehrající kameny
uprostřed Shakespearova hrobu
tavení železa
v opuštěný továrně
zvuky strojů
odrážejíc se od plechů
rezatejch, špinavejch, zmršenejch
dělník po šichtě
dělá ještě chvíli,
aby uživil rodinu
snaží se
dostat se vejš
vydělat navíc
aby mohli jíst
malý dítě
musí ho vychovat
musí bejt naživu
jako odkaz
něco po něm zůstane
práci v továrně
stejně nikdo neuvidí,
ale dítě...
snad něčeho dosáhne
Autor f393n6, 04.01.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí