Pod křídly vran

Pod křídly vran

Anotace: -

Prý, že po deváté večer
lámou se vranám křídla
možná tmou
možná parazity
a možná že jenom výkřiky
zoufalstvím před dalekým ránem
které nepřichází
a i kdyby z hvězd pršel prach
nikdo si nepřeje
zdraví černých ptáků

v kuchyni světlo
z digestoře
ze zkyslé svíčkové
kterou nejed nikdo z nás
i když jednoho to mrzelo

možná svítá i o půlnoci
když vyhrožuješ hodinám

na chodbě ticho
z botníku
nálehají fotky po pohlazení
dvěma prsty
a nikdo nezavadí
ani pohledem

možná je slyšet
jenom třepot křídel

a v ložnici umírá
inkubační doba
na lásku
v zakryté dece
kterou nikdo neodhrnul
i když měl

a vrány dál střílí

jen tak, pro zábavu
Autor chroust17, 04.02.2012
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: Písnička..., La Ragazza con Bandiere Ceche, Jiparo, protivyl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečetla jsem ji už několikrát a přesto nedokážu přesně určit, co mě k ní znovu přitahuje ... každopádně ST!

17.02.2012 09:29:45 | Jiparo

Máš krásný cit pro detail..který umí zasáhnout..ST

11.02.2012 00:29:46 | Klementine

líbilo se, moc

04.02.2012 18:36:20 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí