.....

.....

…..


 


Láskou k Tobě jsem se zmát,


dávám to na sobě hodně znát.


Na Tvou fotku rád se dívám,


Tvou krásnou fotku stále líbám.


 


Když tyto verše skládám,


stejně si v ničem nepomáhám.


Tvoji lásku získat jde jen těžko,


řekni jak na to mám jít kněžko.


 


Kněžka pro mě žádnou radu nemá,


musím to zkusit, jinak se to nedá.


Tvoje láska se dobývat musí,


je blázen ten, kdo to nezkusí.


 


I když to s láskou nedopadne dobře,


pořád bude nebe vypadat modře.


Komu se to povede, tak to je frajer,


podle mě to bude nějakej Majer.


 


Když jsem Tvůj hlas poprvé slyšel,


ohromil mě, na to jsem hned přišel.


Chtěl bych Tě líbat na Tvé krásné rtíky,


chtěl bych, ale Ty nechceš, no tak díky.


 


Chtěl bych Ti sta a sta polibků dáti,


chtěl bych o Tebe navždycky dbáti.


Moc Tě miluji to už víš,


snad se na mě nezlobíš.


 


Už mi nejdou rýmy, ani slova,


jediná, která ví jak dál, je asi sova.


Nevím, jak rozloučit se s Tebou mám,


asi Ti na líčko velkou pusinku dám.


 


Tuto báseň Ti píšu z lásky,


chtěl bych jednou hladit a líbat Tvé vlásky.


 


Corman Dallas


8.11.2004

Autor Corman Dallas, 08.11.2004
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí