Opilá dívka

Opilá dívka

Anotace: Bujará oslava.

Opila se dívka, byla ještě mladá,
hlava se jí točí, na zem ztěžka padá.
Tohle jsem nechtěla, rodičové milí,
odpusťte mi, prosím, moji slabou chvíli.

S kamarády v parku večer jsem slavila,
doopravdy nevím, kolik jsem vypila.
Žaludek mě zlobí, pot se řine z těla,
nemáte tušení, co jsem vytrpěla.

Jako lazar ležím a jen vodu piju,
potichu proklínám tuhle kocovinu.
Nezkušené mládí nerado se radí,
myslí, že je chytré, než ho smysly zradí.

Vždyť zkušenosti musí každý nabýt sám,
někdy je to těžké, tohle vám přiznávám.
Tělo teď mě trestá a svědomí trápí,
opilcova rána nechci více znáti.
Autor Psavec, 05.01.2007
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas sa to stane
v rámci svojej partie
chalanisko a či deva,
že sa občas opije...

12.01.2007 11:21:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí