Life (život)

Life (život)

Anotace: to je život

jak život začíná,
tak také končí.
vždy mi to připomíná,
slzy v očích

poprvé štěstím a radostí,
podruhé smutkem a bolestí.

lidé stále přicházejí,
a bohužel....
také stále odcházejí.

takový svět přeci,
někdo chválí....

ale já jej nechci.
Autor Zayo, 05.01.2007
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dodatečný ST =D nemohla jsem si pomoct..

31.08.2010 12:02:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí