nothing (nic)

nothing (nic)

Anotace: poezie

mám vzpomínky na krásné chvíle,
chvíle se svou milou.
měl jsem různé cíle.

nikdy jsem jich nedosáhl,
ani násilím, ani silou,
ale stále jsem po nich prahl.

už jsem si myslel, že je mám.
aniž bych tušil,
mezi prsty protekly jako nic,
jako sněhová vločka, když je hic.

už ani nevím,co jsem chtěl
netuším už ani co jsem měl.

chtěl jsem být ptákem,
netrpět smutkem.
popírat gravitaci,
se stálou orientací.

jen si volně lítat,
vidět přírodu se míhat.
vidět to vše s nadhledem
z výšky ptačím pohledem.

letět tak daleko, jak jen budu moci,
za hranice světa moc chci.

nic mi nezůstává, nic nemám,
proto poklop od rakve si zvedám
Autor Zayo, 05.01.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek pěkný, ale pak už to strácí šmrnc a ta poslední věta...nějak mi tam nesedí...

20.09.2007 14:39:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí