Cesta

Cesta

Anotace: Každý krok je důležitý!

Dlouho již jdu rozpálenou pouští
a stále nohy mi mrznou.
Dlouho již jdu poháněn křikem němých otroků,
avšak nevím proč mě tak týrají.
Dlouho již jdu zatím po čem srdce mé touží
a stále se nemohu dotknout.
Dlouho již jdu za hlasem němých proroků,
avšak nevím co mi vlastně říkají.
Dlouho již jdu po boku s ďáblem, který moji vůli zkouší
a stále nemůže mě uhranout.
Dlouho již jdu motivován hlasem němých soků,
avšak nevím proč toliko soupeření chtějí.
Dlouho již jdu za moji malou smrtí
a budiš mi lehké spočinout.
Dlouho již jdu, avšak vážím si i malých kroků,
protože vím, že velký význam mají.
Autor Bogieman, 29.07.2004
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí