POEZIE NEBO SEX

POEZIE NEBO SEX

Anotace: -

Obé najednou nelze


 

Zas zadumán

Nehledím v dáli

Jinou starost mám

 

Nastavuji tvář

Zírám do obrazovky

Vnímám její zář

 

Na Múzy čekám hlas

by rým roztáhl krovky

Takových je asi nás

usuzuji snad stovky

 

Odvracím oči a vidím

kalhotky slečny Lenky

Hluboce se stydím

za hříšné myšlenky

 

Při návalu vášní

Oči se nezjasní

Je konec básní

i logiky myšlení

 

Dnes nebudu básníkem

jak si asi všichni přáli

Dokážu aspoň v posteli

být žádaným chasníkem?
Autor RU 82, 05.02.2012
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí