Čas spěchá.

Čas spěchá.

Anotace: Napsáno na kopci při podzimu.

Pojd půjdem si pouštět draka
Aspon uvidí,jak malej je svět.
Pojd -půjdem k nám na kopec,
at nám ho ptáci mohou závidět,
že lítá líp nežli oni.

Pojd-půjdem,už neprší
tam nahoře se vítr
v mracích honí.

Opřeme se o sebe,
jak loni.
Vzpomínej-čas spěchá.
Podej mi ruku -pujdem.
Autor Liduška, 05.01.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je moc hezký, dík!

05.01.2007 14:50:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí