Norek

Norek

Anotace: Utrpení tvora, zaživa stáhnutého z kůže si snad ani nelze představit!

Šílený bolestí,
jak zmačkaný papírek od čokolády,
ležím v prachu cesty.

Ještě před chvílí
nádherný byl život,
nyní už jen doufám
v rychlou smrt...

Krev
tvoří přede mnou kalužinu.
Každý pohyb
je galaxií agónie...

Chytili mne,
vzali mi mou překrásnou srst,
potom mne pohodili
a odešli....

Nestál jsem jim ani za to,
aby ukončili mé trápení...
Ta bolest!

Všechny vás proklínám!
To vy si nezasloužíte žít!
A já chci umřít...

Buch, buch,...buch......konečně...
Autor kruppe, 05.01.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla...

26.01.2007 15:38:00 | agnes...

dle mého byl název básně nešťastně zvolen. Jinak místy hezké obraty ,-))

05.01.2007 17:34:00 | EsmE

libi se mi prirovnani jak zmackany papirek od cokolady... basen je smutna a pekna...

05.01.2007 16:39:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí