Už nikdy...

Už nikdy...

Anotace: ...

Probodly mne!
Tvé oči,
Vzácně tajemné.
Už nikdy do nich nepohlédnu.

Okouzlil mne!
Tvůj úsměv
tolik upřímný.
Aspoň jeden
ještě daruj mi.
Už nikdy více nespatřím ho.

Zaujal mne!
Tvůj humor
plný ironie.
Ještě jedinkrát
se zasměj mile.
Už ho nikdy nezaslechnu.

Spoutala mne!
Tvá něžnost
nezvyklá v světě dnešním.
Aspoň naposled
nešetři na mne štěstím.
Už nikdy důkaz lásky nepocítím.

Už jen výtky zůstanou.
Čas se nedá vrátit.
Snad poučení z minulosti,
pomůže mi osud zvrátit...
Autor P.e.A.c.E., 05.01.2007
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí