Nemoc

Nemoc

Anotace: ta nejkrásnější...

Virus nový světem letí,
existovat nemůže bez lidí.
Nakažení se sami prozradí,
jen tužku a papír uvidí.

Záchvat něco ostatním sdělit,
ihned někdo z nich dostane.
Nikdo neví a nemá tušení
kdy tohle všechno přestane.

Každý však jinak trpí,
stylem psaní se liší.
Radostí se všichni tetelí
když pochvaly na sebe slyší.

Po pomoci nijak netouží,
raději se sami léčit jdou.
Čtenářů a kritiků zástupy
jejich oblíbení lékaři jsou.

Tyhle lidi já díky bohu
potkal přibližně před rokem.
Pozor si vůbec nedával
bacily vdechl jsem.

Stejnou nemocí ochořel
pokoje teď už nemám.
Jako oni taky píšu
náměty stále hledám.

Terapii rovněž odmítám
ve vyléčení nevěřím.
Vlastně už ani nechci
někdy ,,zdravý" být...
Autor Modrý Adept, 24.02.2005
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí