Východisko, východ, výchozí

Východisko, východ, výchozí

Anotace: -

Měli se, jako měli jiné.

Spí oni, nebo jen my spíme?

 

Zbělalo prostěradlo - střípky rozkoše.

Dnešní den pomačkám a hodím do koše.

 

Lhal jsi mi, neposlouchám lháře!

Svatý den, svato-noční záře.

 

Černá se oblékla do rakve, do rubáše.

Slza se kutálí a v ústech skončí Máše.

 

Měli se, jako měli druhé, cizí.

Zvolna se probouzím a utrpení mizí.

Nacházím východisko z krizí!?...
Autor Inge, 05.02.2012
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí