Písmenka na sádle

Písmenka na sádle

1.
Zdraví drze přehlížím
Nezdráhám se potíží
Zdarma zdárně nabývám
Zradu svou však nevnímám

2.
Tlak toliko vysoký
Letí ladně oblaky
Tlusté líné tělo mé
Utláská se k záhubě

3.
Cukrem krmím krk svůj dál
Kremrole rád posnídám
Korpulent jak kareta
Křach! Bouchnu jak raketa
Autor Giuseppe_Lumík, 06.02.2012
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Fanosh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí