Hyena

Hyena

Anotace: -

hyena,
nenasytně se dávící
mršinami lidských citů

také nyní
přežvykuje neomylně
sousto za soustem.

A v těch jejích
bělostných tesácích
zračí se zmar a zkáza

Jen zmar a zkáza
těch, co jsou slabí,
že jí podlehnou.

Smrt a zkáza těch,
co milování podlehnou.
I taková je láska

Hyena.
Autor Alfie, 06.02.2012
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí