BEZMOCNÍ V ČÍ MOCI

BEZMOCNÍ V ČÍ MOCI

Anotace: -

Nezodpovězená otázka, ale ...

 

Čas zvolna plyne

už nebude to jiné

Co dělám?

Skoro nic

 

Občas 

jen dýchám

Někdy

o něco víc

Často

z plných plic

 

Čas se naplnil

Já ještě sním

Mám čas

Stále vím

co s ním

 

Jen dál žít

ze všech sil

to je můj cíl

Mít jen vůli

však nestačí

 

Čekám

na konec

Není to

nemilé

 

Jsem sám

proti  času

jeho přesile

 

Ještě žiju

Chci si hrát

Koukat 

do zahrad

To mám rád

 

Nevzdychám

Ke květům

čichám

Tělo plné vůně

ani nestůně

 

Každé jitro

vítej s úsměvem

Smířen s osudem

Na smutek

bude čas

až už nebudem
Autor RU 82, 07.02.2012
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: protivyl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí