Korálová

Korálová

Anotace: -

pro jednu slečnu, kterou vůbec neznám, za pocit v nedělních Lovosicích

Zas mraky slepý mapy pomatených c'est
la vie a stíny na rtech rozdrásaných od života
- trest? - boží - (carpe) Diem pannu svést
/láví tvý vlasy ohněm koňaku/
pro řecký hříchy říhat do brlohů
a lýtko bílý vzorem iónských slohů
pod sukní, co se touhou nemihotá
/a pohled s vášní zimních bodláků/

Zas topoly svědky splínů letních bouří,
- in vítr veritesk, na dnech vín sebe obelhávat
neloví šelma rudá - v slunce mhouří
/nekyne královna korálová/
za snůšku lesních jahod v šíji šílím
jen jelen v říji volem podnapilým
zapřažen, citem chudým brát i dávat
/nasušit, co léto nezachová/
Autor protivyl, 07.02.2012
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche, PrinceznaHeliovýchbalonků, kaktus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí