Omamná vůně jedné růže (aneb Lilith v dobré náladě)

Omamná vůně jedné růže (aneb Lilith v dobré náladě)

Anotace: -

Zastavil se, voněl k růži
a hned vášní začal tát,
srdce blázní, dech se úží,
jako by ho uštknul had.
Nejen trny má pod kůží,
všechno jí chce hned teď dát.

Není růže jako růže,
tahle dračí oči má,
krásným tělem svádí muže,
není, zdá se, nevinná.
Krásně zvláštní, tahle růže -
probudí se, kdo se pích.
Ta ví dobře, že vše může,
celá voní jako hřích.

Ženy co jsou jak ta růže,
nejsou dcery Eviny,
těmi budeš vždy rád stržen
v propast slastí bez viny.
Nejsi sám, koho si v rouše,
sporém nebo nijakém,
rozdivočí nebo zkrotí
jedním něžným dotykem.

Znám ji také, tuhle růži
žije volně, divoce.
Horké tělo s hebkou kůží
získá vždy ten, koho chce.
Tančí jako listí v bouři,
vždycky ráda hraje si
a pokaždé, když se líbá
chytí pevně za vlasy.

Až ji potkáš, dej jí růži -
uctíš ji a potěšíš.
Neboj se říct jak moc toužíš
být s ní sám a být jí blíž.
Jenom se ji nesnaž zkrotit,
vždy dá přednost svobodě,
není z Evy, je to Lilith -
Lilith v dobré náladě.
Autor Dermgen, 07.02.2012
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí