VYZNÁNÍ VERŠEM

VYZNÁNÍ VERŠEM

Anotace: -

Není láska jako láska



Chybíš mi ...


Když s tebou jsem a mluvím


taju, jako ve slunečním žáru


Jsem-li sám, o tobě nic nevím


cítím se obětí v dravců spárů



Stále potřebuji tvé pohlazení


polibek, tvou obojakou lásku


Jsi aktivní a v jednom kole


pro mne jsi nejen úrodné pole


ale i jeden ze zlatých klásků


   
Autor RU 82, 07.02.2012
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: kaktus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí