run (běh)

run (běh)

Anotace: prostě o životě

Když si myslíš, že ti není pomoci,
zkus před osudem utéci.

Správně nohy zvedat,
jako Forest Gump začít běhat.

Absolvuješ dlouhou cestu,
pro lásku...
pro krásku...
třeba i pro nevěstu.

Pro plnou hlavu neřestí,
které zakryjou tvé starosti.

Běhej tak daleko jak jen to půjde
Autor Zayo, 06.01.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) a ke všemu to pomáhá ;)

20.09.2007 14:44:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí