Pro mého černého přítele..

Pro mého černého přítele..

Anotace: -

bílá a černá

tak jiná i stejná

ten kontrast a soulad

ta láska

ten žár

to štěstí i teplo

ta tma i světlo

to slunce a měsíc

jen já a Ty
Autor Marsinka, 07.02.2012
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí