Jizvy

Jizvy

Anotace: -

Jen pomalu se jizva hojí,
když stále otvírá se rána,
však těžko srdcím vyčíst touhu
a potřebu být milována.

Tak stává se, že tváře nové
na stěnách plní staré rámy,
pak staré jizvy našich srdcí
zas otvírají nové šrámy.

A s každým dalším novým šrámem
se srdce rány více bojí,
však bláhové by bylo věřit,
kdo lásku vzdal, že srdce zhojí.
Autor sputnik1, 08.02.2012
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda...o))

12.02.2012 18:46:55 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí