KOMU PODĚKOVAT

KOMU PODĚKOVAT

Anotace: -

KOMU NE !?

Osm křížků na čele

Však i vleže z postele

tváři se jakoby vesele

 

Jedni stále skotačí

jiní už skoro nestačí

dál káru života tlačí

 

Nebyla to jen a hned

cesta jak z růží květ

chléb s máslem a med

Úředně jsi starý a děd

 

Co slyšeli jsme nesmyslů

Kolik už dnes ani nevíme

Viděli nepotřebných důmyslů

 

Ale děkujme světu medicíně

farmaceutickému průmyslu

i v stomatologie pokroku

 

Výživa je základ zdraví všeho

bez  ní chřadne každé tělo

Rozhodují geny když sice

především daná dispozice

 

Tvé nebo naše živé tělo

i když má  stálou migrénu

nikdy nepatří a nepatřilo

zdravotnickému systému

 

Tak jak si myslí někteří

někteří naši páni doktoři

Našim potížím moc nevěří

k nepochopení celé rodiny
Autor RU 82, 09.02.2012
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí