Proč ???

Proč ???

Anotace: -

Proč někdy nemůžu dostat odpovědi na svoje otázky?


Proč musím čekat a věřit tomu že to tak mělo být, nezastavovat se a jít dál.


Smířit  s tím že  to vše není jak bych si přál. Naučit se hledat radost tam kde třeba není a oddávat se příjemnému snění.


Věřit v to že zas bude lépe a radost do mého života vstoupí a zmizí stíny a všude bude tak jak má být .


Vlastně když až já teď zjistil že stojí za to žít.Žít pro druhé a nehledět na sebe a všechny starosti vypustit do nebe.


Radovat se z štěstí druhých  a přát jim vše nejlepší, aby tento svět byl pro ně  ještě víc krásnější.

Autor Pavouk, 09.02.2012
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je tvé nejlepší dílo,co do myšlenky tak zpracování textu.

01.08.2012 17:53:10 | Danger

Díky moc.

10.08.2012 21:18:27 | Pavouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí