Byla správně založená

Byla správně založená

Anotace: zbývala právě

.
zbývala právě založená
a jen prázdnem sloužila
zahnula si nejednou
a ráda jménem
svoje složky
nesměla
v řekách
hexametrů
proti kvariát
potila dosud
jen za korálky
vycenila zuby
a pomalinku
žužlala zelí
až v ploutí
s básněmi
pro valyját
na cesty
hledal ji
košíkem
spletený
ve vodě
tak nahý
zůstávat
měl sám
tož zařval
z plného
hrdla

jaký býval

a praváček
nezbyl jen
stínem
.
Autor a_tao, 11.02.2012
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí