Jam session se jménem Marx

Jam session se jménem Marx

Anotace: Dýchali jazzem

Dlouhé vlasy Karla Marxe
schovaly černých pěstí
z velikých komínů
které vítr nestih
Pře ránem roznést krajinou
Lilie kvetou v žestích.
Joint v dlaních popela dohásíná.
A černá kravata s černou kůží koresponduje
What a wonderful world
I said to myself
What a wonderful world
Roztažená křídla nočních ptáků
pozbyla svůj bluesový Kapitál
Tenhleten Jive bolesti
skončí až všechna krev srdce
vyteče z trombonů
To nejsou dlouhé vlasy Karla Marxe
To jen Salome kařdodennosti
čte Manifest
s dlaní na pianu.
Autor Kéž bych byl kytička, 11.02.2012
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: milk-fed gimp, protivyl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujal mě ten džemík :) (akorát tam máš asi nějaký překlepy)

17.02.2012 04:21:45 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí