Kde domov můj

Kde domov můj

Anotace: Kde domov můj

Kde domov můj

Rozjímání o .....

» autor: umělec2

» změnit

» Básně / Život



Kde domov můj
Voda ve studni
Kde domov můj?
Šaty ve skříni
Voda hučí po lučinách
Hajzl splachovací
Bory šumí po skalinách
Dřevorubci pily tůrují
V sadě skví se jara květ
Trezor je plný, nejde zavřít
Zemský ráj to na pohled
Pitr Ze Švýcar
A to je ta krásná země
Oni mne snad nezavřou
Česká země – domov můj
Tady žiji, piji, pracuji
Česká země , domov můj!
Mám zákaz pobytu
Kde domov můj, kde domov můj?
Nemám kde bydlet
Zná
Na skalinách
Orli slídí
Bory šumí
Seděl na Borech
Znáte v kraji bohumilém
tiché duše v těle čilém,
jasnou mysl, vznik a zdar
Autor umělec2, 11.02.2012
Přečteno 626x
Tipy 2
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé,líbí se mi to

23.02.2014 09:14:22 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí