Setkání v temnotě

Setkání v temnotě

Anotace: V noci je všechno hůř vidět. Proto mnohem krásnější.

Měla jsem možnost spatřit tvora s krvavým srdcem
a duší hlubokou víc
než všechny studny světa.
Měla jsem možnost pohlédnout mu do očí
a procitnout.
Ty oči nepatřily k těm,
jejichž světlo rozjasní ponurou chvíli
jediným mrknutím.
Všechny hrůzy uplynulých věků
zkalily je.
Samota a zatracení
stékala se slzami po propadlé jeho tváři.
On plakal.
A já s ním.
Však nakonec padli jsme v objetí
a já poznala skutečné tajemství
věčného žití.
Sic bez světla, sic bez štěstí.
Žití.
To bylo ono procitnutí.
Děkuji za něj.
Děkuji za něj všemocným bohům.
Jelikož ten tvor
byl bůh sám.
Svržený z nebes, nenáviděný a zatracený.
Přesto milován.
Milován mnou a vzýván.
I prokletí občas procitnou.
Já to vím.
Jsem sama prokletá.
Autor Jenovéfka.pel.Nomistérion, 06.01.2007
Přečteno 442x
Tipy 7
Poslední tipující: Bloodmoon, Flow Calipso, dablik007, E.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moooc pěknýýý...piš dál

11.01.2007 10:15:00 | Nicegirl

Hezky jsem si početla.. =o)

06.01.2007 23:14:00 | Najlin

Moje krevní skupina. Nádherná věc...

06.01.2007 21:10:00 | Koprtinka

to je božské...

06.01.2007 20:54:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí