Ráno

Ráno

Anotace: Píseň ranní cesty, dávné inspirace a zvláštního pocitu z jednoho přátelství

Tak kam to bude dnes,
že by v tichý les,
kde kdys rostl vřes,
nebo v pustou ves,
kde snad chcípnul pes?

Kam se vydáš dál,
když jsi všeho král,
když ses světu smál,
oheň plál, koně hnal,
štěstí nepoznal?

Podivná obloha lemuje svět,
podivný chlapík řekl pár vět
k nikomu, a přesto ke všem,
kdo zabloudí v tuto podivnou zem
Autor Sanmaro, 11.02.2012
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Elča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí