Zimní radovánky

Zimní radovánky

Anotace: ... .. ...

Jdouce zimní krajinou
povídal jsem bejby nou
na hory já nejedu
bo lyžovat nesvedu

abych měl pak zas svůj klid
na brusle jsem svolil jít
že s holí znám každý trik
byl jsem kdysi hokejník

prý je správně hokejista
tak jsem se ptal co to dřístá
bo u nás byl starý zvyk
říkat tomu hokejník
Autor Heron, 11.02.2012
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně pobavila.

12.02.2012 01:10:16 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí