Kde je má múza

Kde je má múza

Anotace: Je to už dlouhá doba, co jsem naposledy napsala báseň. A nyní nechytám niť..

Ztratila jsem sama sebe,
Kdesi v těch řádcích školních knih.
Přes den mám nad sebou jen nebe,
V zimě vidím prostý bílý sníh.

Nevšímám si mraků na onom nebi,
Poskytující mi kdysi milióny nápadů.
Ze všech barev, zbyly jen barvy šedi,
Múza se přede mnou uzamkla na několik západů.

Když marně hledám slov, ptám se, co se stalo,
Uvnitř žalostně skličujícím žalem umírám.
Co podivného mi múzu vzalo,
Na to se ptám a vzpomínám.
Autor Ailise Bedmin, 11.02.2012
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Múza se k tobě nakonec vždycky opět vrátí.. vím, o čem mluvím. ;)

13.02.2012 19:42:43 | Charibeja

Nejsou nápady, nejsou slova - také jsem měl takové období. No vlastně ještě trochu mám, ale neboj, to se spraví.

13.02.2012 08:47:45 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí