Marodná myš

Marodná myš

Anotace: Velmi zásadní pojednání o dopadu obecných tezí zdravotní reformy na individuální životy příslušníků živočišné říše.

Myš přemítá, co jí hodí,
když náhodou omarodí

V rámci zdravotní reformy
Však lepší je dostat se do formy

Ve zdraví ni v nemoci
Nedočká se pomoci

Nedočká se chudák dávek
Bez klení a bez nadávek

Než vyplňovat papíry
To radši zalézt do díry

S kouskem sýra, kapkou čaje
Lepšího snad léku není
Pak že nad nemocí nevyhraje
I bez zdravotního pojištění!
Autor Milan Novák, 12.02.2012
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím tě Milane.
Jsem zde na Literu nový editor.
Tvoje básnička je víc než dobrá.
Jen tak dál. Přeji hodně zdaru.
Jenda

14.02.2012 21:44:00 | Jan Čajan

Díky, Jendo,
hodně zdaru i Tobě a samozřejmě i Literu ;-)
M.

17.02.2012 10:39:10 | Milan Novák

Marodit můžou jen prachatí.

12.02.2012 16:10:22 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí