NĚKOMU JE DÁNO

NĚKOMU JE DÁNO

Anotace: někomu ne!

(Omlouvám se, přepis jsem nezvádl.)

Pro povznesení ducha radost sobě i vám dám
písmem putuji až k vám

Slova strojím do gala což se hned tak nestává
Nový rým tvořit mám

Sám sebe se teď ptám Kdy se do toho dám?
Teď to nevím ani sám Však také co z toho mám

Na čele krůpěje potu
s verši tak na žebrotu
Píši,ale především rád,že se bavím tím

Pro radost,nejen svou i čtenářů,cosi počtou snad v počtu,až dvou

Tak ať se nám vede
Kdo poezii nechce směje se jí dokoce nemějme je za pitomce

Připomínám Smát se
jde snadno a lehce Otázka vznikla přece Co tak inteligence?
Autor RU 82, 12.02.2012
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí