Největší hřích

Největší hřích

Anotace: ..pácháme sami na sobě...

A tak se ti vyznám ze svého největšího hříchu;

že ustoupila jsem svým přáním před tím,
co bych dělat měla

že jsem zapochybovala o sobě samé
a poslouchala cizí představy o tom,
kým jsem

že jsem přestala věřit svým krokům
a zastavila se,
když to po mě chtěli

že jsem na chvíli řekla lásce sbohem
a ustoupila
Autor Dilla, 12.02.2012
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, Badya, Shnecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí