Jed na báseň

Jed na báseň

Anotace: podivný konec básníkův (2002?)plevelná báseň, nevim nevim no :D

Ačkoliv ne jedním rázem -
hezky pěkně na kousky,
tuto báseň píše blázen
kousaje si do housky.

Mohlo by být víc než trefné
složit k básni ještě refrén.
Potom ještě další sloku,
než vypiju tuhle stoku;
v jednom litru sodovky
rozpustil jsem vodovky.

Jak vám zrovna vyprávím
o tom, že se otrávím,
napadá mě další věc,
že chci pokoj, a ne klec.

Chtěl bych aspoň kratičko
vidět zase sluníčko.
Můj život chce úpravu,
nechci umřít v ústavu,
neznámý jak cizinec,
co má v hlavě blázinec.
Autor el sereno, 13.02.2012
Přečteno 454x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí