Ve mě je křik.

Ve mě je křik.

Anotace: mini sbírka

STRACH

Přijde v dobách kdy ho nečekáme,
neptá se jestli ho tu chceme,
prostě přijde a vy se bojíte,
bojíte se a jen tajně doufáte, že zmizí,
že se vypaří.
Leč čím víc se ho bojíte, tím víc on roste,
vy už se jen bojíte.
Chodíte večer po ulicích a už ho máte - máte strach.


SEN (ASI JEN)

Stojím v místnosti bez dveří
a tmavý blesk do mě udeří.

Jas sem se sem ale dostala?
Nebo, že ve snu jsem zůstala?
Proč tmavý je pro mě svět?

Někdy se chci vrátit zpět,
zpět, ale kam?
Je to můj vlastní klam.

Sama nevím , kam chci zpět,
snad ven z tohoto snu a to hned!


TAJEMSTVÍ

mlčet
mlčet
mlčet


KLID

Ticho potápí se na dně vody,
ve mě je křik, ale vidím schody.
Není to klam ani lež,
přede mnou vysoká věž
a nahoře, tam je klid
a tam já chci a budu žít!
Autor Elee, 13.02.2012
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, lady oToman, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc :)

13.02.2012 17:00:08 | Elee

Vítej milá Elíí na modru a ať se ti tu s námi krásně píše!:-)

13.02.2012 16:42:41 | střelkyně1

Podle mě je to moc dobrej nápad, i poveděně zpracovanej, ale myslim, že dokážeš víc. Hodně štěstí

13.02.2012 16:30:13 | Black Sardinian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí