P-13

P-13

Anotace: ..

Proč pátek
Třáctý den v měsíci
Se táhne
Jak sýr zrající
Kdo věří
nebo nevěří
Na moc co
tím dnem udeří
změní se
naše osudy
A nebo kabát
z ostudy
My navlíknem
si tento den
A nebo třeba
čert to vem
Sobota ráno
udeří
čtrnáctej den
to vyřeší
a všechny naše
předsudky
po půl noci
jdou ven z budky
a dnes s pocitem
bezpečí
třináctku
nikdo neřeší
to bylo včera
dnes je dnes
snad jenom
blázen
po něm hles
Autor Elisha, 13.02.2012
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Holis, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sázim na patnáctku...to nebudu nic dělat...

14.02.2012 14:07:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí