Pod ledovým nebem

Pod ledovým nebem

Anotace: pode ledovým občas taje, občas mrzne..

Pod ledovým nebem
Tajnou řeč si vede
Občas kreslí po srdcích

Ručičky od hodin nejsou pravé
Když přivírá víčka očí zraje
Uprostřed nitra pocit

Schovaná za žárovkou barev
Za tenkým úsměvem neřest
Ve vlasech sever

Naděje které neztrácí se v trávě
Nahé dlaně co nejsou zrádné
Noc znamenájící den

Ostrost sladkosti ve svobodě
Temné světlo za zády
Zákony které jen tak nekončí

Rty občas zamrzají žalem
Noviny které si pleteš s právem
Cíle které zahýbají správým směrem

Chodíš si po štěstí..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 13.02.2012
Přečteno 389x
Tipy 9
Poslední tipující: gallatea, enigman, CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale pořád je po něčem...

14.02.2012 14:02:12 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí