můza

můza

Anotace: božzný

mě se to nezdá,já to zažíl,já jsem tam vážně byl
v prachu a špíně jsem se plazil,jen abych můzu políbil..
hleděla na mě ze svého trůnu,svým přísným zrakem upřeným
všechno se ve mě zamotalo,bojím se že tu skamením
...............
snad celou věčnost na mě hledí,snad tisíc lidských životů
cítím,jak strachem z ní se chvěji,slza mi kápla na botu
jen lehký pohyb,její ruky,kyne mi ladně že mám vstát
na slabých nohách snad se vzpřímím,abych jí mohl úctu vzdát
................
z jejího prstu paprsek zlatý,zalil mě teplem poznání
že jenom v sobě hledat musím,že ona mi v tom nebrání
dala mi možnost tvořit lásce obrazy z barev neznámých
tak jsem se uklonil k prašné zemi a zmizel ve snech svých
Autor poeta, 14.02.2012
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí