Násilníci na silnici

Násilníci na silnici

Anotace: také zhudebněná (2010)

V osobním autě se vozívá, do všech stran nehodou hrozí.
Ke znečištění přispívá, tak jako nesčetní mnozí.
Pěšky chodit skoro už nesvede, stěžuje si na své zdraví.
A když mu auto nejede, střelhbitě si ho spraví.

„Řidič se vzhledem ke svým zraněním nemohl podrobit dechové zkoušce.“
… kdo to štěstí má?

Nebere ohledy na chodce a na ostatní zvěř už vůbec.
Chráněný druh na vozovce pod koly najde svůj konec.
Podél cest bývaly aleje, řidiče hubí stromy?
A kdo na pole zaseje, když už tam rostou domy?

„Budeme-li míti více silnic a dálnic, bude se k nám vozit více kvalitnějšího zboží a potravin.“
… děj se vůle tvá?
Autor el sereno, 15.02.2012
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí